6. tammikuuta 2016

vuonna 2015..

Olen jo kahtena vuonna peräkkäin (2013 & 2014) julkaissut vuoden viimeisenä päivänä katsauksen menneeseen vuoteen. Tämä on mielestäni kiva tapa dokumentoida itsellenikin tulevaisuutta ajatellen, mitkä ovat olleet kyseisen vuoden merkittävimpiä juttuja, vaikkei kaikkea tietenkään tänne blogin puolelle tule kirjoitettua. Tänä vuonna vuoden viimeinen päivä tuli kuitenkin reissujen takia hieman nopeasti, joten siihen en ihan kerennyt postausta saada valmiiksi, mutta parempi näin myöhässä kuin ei milloinkaan. Vuonna 2015 siis..

2015winter
..vietin monia nauruntäyteisiä hetkiä ja viikonloppuja tärkeiden ihmisten kanssa. Vuoden ikimuistoisimpiin karkeloihin kuuluivat muun muassa minttukaakaon huuruinen Pikkulaskiainen Turussa, mökkiviikonloppu Tampereen tyttöporukkamme kesken, blogityttöjen bloggers' night out, jo traditioksi muodostuneet parvekebileet toukokuussa, vanhalla lukioporukallamme pidettävät kesäiset grillibileet sekä monet muut kesän hauskat illat.

..aloin käymään salilla, ryhmäliikuntatuntien lisäksi nostelemassa oikeasti rautaa. Rimpulakäsivarsiini on tullut jo hippasen lisää voimaa, mutta innosta puhkuen mennään eteenpäin myös vuonna 2016.

..vietin mun 25-vuotissynttäreitä lettukestein sekä rakentamalla majan mun parvekkeelle, jossa nukuttiin yö.

..muutin kesäksi Helsinkiin kimppakämppään kaverini kanssa ja vietin elämäni kesän, josta ei puuttunut vauhtia ja hauskoja hetkiä. Parhaimpina muistoina meidän tuparit, sekä ex tempore -illan jälkeiset jatkot meillä, joista pelkäsin saavamme häädön.

..tutustuin moniin uusiin tyyppeihin, joista pysyvin jälki on jäänyt kahdesta mielettömästä mimmistä. Mun hesan naisista, joille ei onneksi käynyt niin kuin kesäkissoille, jotka jätetään syksyn tullen, vaan olen saanut nauraa näiden tyyppien jutuille vielä kesän jälkeenkin. Joidenkin ihmisten kanssa sitä vaan klikkaa välittömästi!

2015spring
..olin kuukauden työharjoittelussa oman alani kesätyöpaikassa, josta jäi käteen paljon opettavaisia kokemuksia työelämää ajatellen.

..tein lisäksi ympäri vuoden keikkaduuneja, jotka myöskin ne opettivat ja antoivat mulle paljon. Sain ison kasan uusia kavereita, opin hymyilemään 12 tuntia putkeen ja opin (tai no, sanasta oppiminen voidaan olla montaa mieltä) ajamaan pakulla.

..kolusin läpi viidet eri festarit, kolmet tosin työn puitteissa. Ruisrockin ja Flown helteiset viikonloput olivat heittämällä kesän ja jopa vuoden parhaat.

..karsin vaatekaappiani yhä minimalistisempaan suuntaan ja yritin jättää jäljelle vain niitä todellisia luottoyksilöitä. Yritin hankkia pelkästään lempparivaatteita, mutta taisi tielle osua muutama hutikin.

2015summer


..kävin muutamilla ihan eeppisillä deiteillä, joista yksillä muun muassa Haloo Helsingin Elli tarjosi meille skumppaa ja seuraavana päivänä sain jättimäisen kukkalähetyksen itse keksityn runon kera. Tästä jutusta ei koskaan tullut mitään sen vakavampaa, mutta tällaiset treffit todistivat, että kyllä suomalaisistakin miehistä löytyy potentiaalia! ;)

..aloin suunnittelemaan mun kandia ja pohdin pääni puhki, että mihin hemmettiin tää opiskeluaika on kadonnut. Oravanpyörän kuvat silmissäni panikoin liian nopeasti menevää aikaa ja päätin nauttia seuraavista, viimeisistä opiskeluvuosista täysillä.

..kärsin järkyttävästä matkakuumeesta ja perustin syksyllä säästötilin, jonka nimi oli "Jouluksi Aasiaan". Kun jotain haluaa oikein kovasti, sen voi saavuttaa ja vietin kuin vietinkin joulun 2015 Aasiassa. Seikkailin kolme viikkoa rinkka selässäni Balilla ja sen lähisaarilla ja koin reissullani uskomattoman upeita juttuja sekä tutustuin mielettömiin tyyppeihin.

..jos ulkomaanreissuja ei vuoteen mahtunut kuin tuo yksi, niin kotimaassa tuli niin työn kuin vapaa-ajankin puitteissa reissattua enemmän kuin tarpeeksi. Junien ja bussien lisäksi aikaa tuli siis vietettyä muun muassa Helsingissä, Lahdessa ja Vaasassa. Matkalaukkuelämä sai joskus halkomaan hiuksia, mutta minkäs teet kun kaikki rakkaat ovat eri puolilla Suomea.

2015autumn
Kun mietin mennyttä vuotta 2015, sekä aiempia vuosia, tajusin, että viime vuosi oli melko seesteinen ja tasainen. Jos aiemmat vuodet ovat olleet täynnä isoja elämänmuutoksia, viime vuosi oli paljon "tapahtumaköyhempi". Seesteisyys ei siis missään tapauksessa ole huono juttu, mutta ilmankos vuosi 2015 tuntui jollain tavalla todella tavalliselta. Elämä ja opinnot rullasivat omaa tasaista tahtiaan, ei tapahtunut mitään erityisen huonoa, muttei mitään erityisen tajunnanräjäyttävääkään. Olin pääasiassa todella onnellinen.

Mitä sitten toivon tältä tulevalta, alkaneelta vuodelta? Tässä oma to do -listani vuodelle 2016:

- hanki oma rinkka (reppureissukärpänen puri sen verran pahasti)
- matkusta!! (sitten kun se rinkka on hankittu)
- hanki lisää voimaa niihin rimpulakäsivarsiin
- rustaa kandi kasaan ja hommaa mustaa valkoisella, että oot tosiaan tehnyt niin
- hommaa itsesi johonkin supermakeaan työharjoittelupaikkaan ja work your ass off
- muuta itsesi syksyksi jonnekin päin Eurooppaa vaihtoon
- osta edelleen vain niitä lempparivaatteita
- ole edelleen onnellinen2016, let's make it a good one!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanalta vuodelta, toivottavasti vuosi 2016 tulee olemaan vieläkin mahtavampi! :) Täällä toinen, jota reissukärpänen on kyllä purassut. :D Ja pakko kysyä, että oliko toi Ellin tarjoilema skumppa joku extemporejuttu vai mitämitä?!
  En toki yhtään kateellinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan!! :) Haha, Ellin tarjoama skumppa ei ollut joo yhtään ennaltasuunniteltu juttu, välillä sitä vaan päätyy ihan hassuihin tilanteisiin.. ':D Elli oli kyllä tosi ihana persoona ihan noin "oikeassakin elämässä" :)

   Poista
 2. Ihanasti kirjoitettu Lilli! Susta on jotenkin huokunut sellainen onnellisuus, ettei tää tullut lainkaan yllätyksenä ;) vaikkei mitään tajunnanräjäyttävää tapahtunut, niin eikös se ole pääasia? Kaikkea hyvää tulevaan vuoteen, susta on vaikka mihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emmi! Vaikka ensin ajattelin, ettei viime vuonna tapahtunut juuri mitään erikoista, niin kun tarkemmin ajatteli ja kirjoitteli juttuja ylös, niin kyllähän vuosi olikin aika kiva ja ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan :) Ja tosi tosi ihana kuulla että hyvä olo on huokunut sinnekin puolelle :) Kiitos ja sitä samaa sulle ihana!!<3

   Poista