5. helmikuuta 2016

kevään merkkejä

Vaikka talvi on vielä täysillä päällä ja tennari- ja trenssikeleistä saa vielä vähän aikaa haaveilla, on kaupat jo pullollaan kevätvaatteita. Jos jotain olenkin oppinut, parhaat kevättakit ostetaan kovimmilla paukkupakkasilla ja villakangastakit taas keskellä kesähelteitä, muodin saralla kannattaa olla ajoissa liikenteessä! ;)

Täällä on siis katse jo tiukasti kevätvaatteissa ja Pinterestiä on selailtu ahkerasti. Omasta kaapista löytyy jo ihan kivasti kevätvaatteita, mutta jostain uudesta sitä silti aina haaveilee uuden kauden kynnyksellä. Tällaisia juttuja löytyy tällä kertaa haavelistalta.

springinspiration


Takkirintamalla tapahtuu eniten, haaveissa on ainakin liehuva trenssi ja musta nahkatakki. Beigen klassisemman mallisen trenssin omistan jo, eli haluaisin tämän mallin joko mustana tai khakinvihreänä. Mustan tekonahkaisen takin ostinkin jo viime syksynä second handina (näkyvissä täällä), mutta mikäli löydän tänä keväänä sopivan mallin aitonahkaisena, haluaisin panostaa sellaiseen, ja silloin edellinen takki saisi lähteä kiertoon. Sopivaa mustaa nahkatakkia kultaisin yksityiskohdin ja muutenkin täydellisellä istuvuudella on kuitenkin ihan mahdoton löytää! Villi kortti voisi olla tuollainen ohut, silkkinen bomber, jollainen on myös osoittautunut mahdottomaksi löytää. Kollaasin Gantin versio olisi täydellinen, mutta melko hintava.

Housurintamalla hankin juuri harmaat kapeat farkut, sekä mustat polvesta avonaiset farkut, joita tulen varmasti pitämään paljon keväällä. Varastosta löytyy myös yhdet kivat vaaleat boyfriend-farkut, mutta jos hyvä malli tulisi vastaan, ostaisin mielelläni toisetkin. Vaatekaapin kulmakivistä isoin aukko on kuitenkin hyvin istuvien t-paitojen kohdalla. Ainakin harmaa t-paita olisi must, uusille valkoisillekin olisi tilaa.

Asusterintamalla suurin haave liittyy 3.1 Phillip Limin Pashli Mini Satcheliin. Olen ajatellut myydä Mulberryn konjakinruskean Lilyn pois sen vähäisen käytön vuoksi ja tilalle haaveilen tästä pienestä laukusta. Myös uudet tennarit on kevääksi saatava ja luulen, että päädyn tällä kertaa Adidaksen Stan Smitheihin. Myös harmaa Balmuirin huivi ja Ray Banin pyöreät aurinkolasit houkuttelevat.postaus sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, kiitos tästä postauksesta! Itse ajattelin olla kerrankin ajoissa keväthankintojen suhteen.

  Kiitos ihanasta blogista muutenkin, kaikki postaukset luetaan, mutta harvaan muka ehtii kommentoida. Tässä voisi ryhdistäytyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa että upposi ja kiitos paljon kommentistasi!<3 Kiva kuulla että siellä lueskellaan postauksia, niin harvat kun nykyään kommentoivat, vaikka näen, että teitä on siellä yhä isompo joukko :)

   Poista
 2. Heii mä oisin tosi kiinnostunu takista, jos sen myyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet toinen jonossa, koska eräs toinenkin lukija ilmoitti siihen jo kiinnostuksen! :D Mutta katsotaan löydänkö omaa aitonahkaista versiota tänä keväänä :)

   Poista
 3. Oi, et voi myydä Lilyä! Se on niin ihana laukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niiiin on ja voih, haikeudella siitä luovun jos luovun, mutta en tykkää säilöä turhaan juttuja kaapissa, jos ne eivät saa käyttöä :)

   Poista