5. maaliskuuta 2016

i'm off to paris

Olen tämän postauksen tullessa julki toivottavasti jo matkalla kohti lentokenttää. Lennän siis tänään Pariisiin, Marian luokse ja fiilistelemään Pariisin muotiviikkojen menoa. Meitä on kutsuttu ihan mieletön porukka katsomaan Marimekon näytöstä ja muutenkin ollaan suunniteltu viikonlopulle kaikkea ihanaa ohjelmaa!

En malta odottaa sitä inspiraation tulvaa, jota muotiviikot varmasti aiheuttaa Pariisin kaduille, Palais de Tokyon edustalla käyvää kuhinaa (Marimekon näytös alkaa heti Célinen jälkeen, joten paikan päällä voi varmasti olla mahdollisuus bongata vaikka ketä!), Marian meille valkkaamia tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita, keväistä Pariisia, kukkivia magnolia-puita ja kaikkea mitä meidän muotiviikko-squad keksiikään!


pfw


Eilen tosin pakkaillessa meinasi iskeä isomman luokan pukeutumiskriisi, sillä kaikkihan tietää, millaisia fashionistoja muotiivikoilla nähdään! Mitä hittoa sitä pukea itse päälle?!? Vaikka kuinka muotiviikoista olisi kyse, en aio pukeutua pinkkiin nahkaan, pörrökenkiin tai erilaisiin kuoseihin päästä varpaisiin (mm. tällaisia juttuja tuli vastaan kun hain inspiraatiota Pinterestistä..), vaan aion mennä ihan niillä omanlaisilla jutuilla, ja olisihan se hieman typerääkin ostaa jotain vain yhtä tapahtumaa varten. Kollaasiin keräsin kuitenkin juttuja, jollaisia olisin ollut enemmän kuin valmis ottamaan omaan kaappiini piristämään matkagarderobiani. Kollaasista puheen ollen, löysin sitä tehdessäni vihdoin sen täydellisen nahkatakin kultaisin vetoketjuin, mutta hinnan nähdessäni meinasin alkaa itkemään.. Lottovoittoa siis odotellessa.

En ole kerennyt ajastamaan yhtään postauksia reissun ajaksi, mutta enpä mä viivykään pois kuin muutaman päivän. Lupaan kuitenkin päivittää Snapchattia ahkerasti, jos vaan Wi-fi-yhteydet sen sallii, joten seurailkaa mua siellä (lilli.sofia) sekä Instagramissa (lillisofia), niin pääsette mukaan meidän menoon! :)


postaus sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten oon kade, inspiroivaa reissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, oli kyllä ihana ja inspiroiva reissu!! :)

   Poista
 2. Voiiii Lilli, kateudesta vihreänä täälläkin, pitäkää NIIN kivaa, ja ota paljon kuvia!! :)

  VastaaPoista
 3. Oii, ihanaa matkaa! Kuulostaa siltä, että edessä on todella ikimuistoinen reissu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan mieletön reissu! :)) <3

   Poista