24. maaliskuuta 2016

nahkaa ja neulosta

Melko mustanpuhuvaa asua Pariisista. Kuvattiin nämä kuvat ihan hulppean Abercrombie & Fitchin sisäänkäynnillä. Liikkeeseen mentiin suuresta kultaisesta rautaportista jonka edessä seisoi ovimies, käveltiin pitkä puiden reunustama hiekkatie ja sitten vasta oltiin itse liikkeen ovella.

P3072058
Meidän toisena kokonaisena päivänä sateli vähän vettä ja vesipisarat tarkentui puoliin kuvistakin, mutta pieni sade ei meitä onneksi haitannut. Hatut on kyllä ihan mielettömän hyviä sadepäivien pelastajia hiuksille. Vaikka latvat vähän sojottaisivatkin, pysyy hiukset edes jollain tavoin ojennuksessa. Mun oma hattu on löytö viime kesältä Piecesin valikoimista, sen alkuperää kun kerettiin jo kyselemään niin blogin kuin Snapchatinkin puolella.

P3071997

takki zara, hame seppälä (vastaava hame täällä), neule samsøe & samsøe, 
hattu pieces (vastaava hattu täälläsaappaat kmb, rannekoru boutique minimaliste

P3072081
Musta tuntuu että oon pukeutunut koko talven mustaan. Eri matskuilla mustaan saa edes vähän mielenkiintoa. Varsinkin (teko)nahan ja pörröisen neuleen yhdistelmä on mielestäni erityisen kiva. Hame on suosikki jo parin vuoden takaa ja neule on tämän talven alelöytö Samsøe & Samsøelta. Siinä on mohairia ja se on superlämmin.

P3071987
Zaran mustaa villakangastakkia on käytetty tänä talvena ihan luvattoman paljon ja sen heivaamista kaapin perukoille odotan ihan kaikkein eniten! Kevät, ala tulla, täällä kaivataan jo kevyempiä takkeja ja vaaleampia värejä..

P3072025

kuvat: Riikka

postaus sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti