11. huhtikuuta 2016

pariisin ostokset

Pariisiin en varsinaisesti lähtenyt shoppailemaan, mutta myytyäni Mulberryn Lilyn pois, tiesin haluavani  katsastaa muutaman mielessä olleen laukkuvaihtoehdon ihan livenä. Ja voih, en ollut muistanutkaan mikä upeiden juttujen taivas Pariisi onkaan. Rivikaupalla lasihyllyjä täynnä upeita kenkiä, laukkuja ja koruja, voi vaan huokailla ja toivoa, että budjetti olisi rajaton.

P1012311


P1012316
Alun perin olin tosiaan miettinyt ostavani tämän 3.1 Phillip Limin Pashli Mini Satchelin, mutta kun näin sen ekaa kertaa livenä, ei se tuntunutkaan enää yhtään hyvältä. Laukku ei jotenkin ollut yhtään siro ja nahka näytti ja tuntui jotenkin hieman muoviselta ja jäykältä. Mun mielessä oli kummitellut jo pitkään myös Célinen Trio Bag ja mallailtuani Hannan omaa versiota, olin pikkuhiljaa varma, että Trio olisi myös oma valintani. Käytiin jo kerran katselemassa laukkua Galeries Lafayetten Célinen osastolla, mutta halusin vielä miettiä yön yli. Seuraavana päivänä hain oman kappaleeni merkin Avenue Montaignen liikkeestä.

P1012326
Ja iiiiih, onhan se nyt ihan täydellinen! Niin monikäyttöinen, ihanan simppeli ja sopii k a i k e n kanssa. Tiesin jo Hannan laukkua koeajettuani, että tähän pienempään malliin mahtuu kaikki tarvitsemani ja tavarat saa kivasti jaoteltua omiin lokeroihinsa. Keskimmäisen lokeron saa halutessaan myös irti, jolloin jäljelle jää clutch, eli käytännössä sain kaksi laukku yhden hinnalla! ;) Hannan laukku oli myös jo useamman vuoden vanha ja ahkerasta käytöstä (on kuulemma retuutettu ties missä..) huolimatta laukku oli todella hyvässä kunnossa, joten laukun kestävyyskään ei huoleta, vaikka nahka onkin tosi pehmeää. Joten siinä se nyt on, täydellinen pieni musta laukku arkeen. 

P1012335
Adidaksen Stan Smithit tilasin jo ennen matkaa Zalandolta, sillä mulla ei ollut yksiäkään citykelpoisia lenkkareita, jotka olisin voinut ottaa reissuun mukaan. Onneksi mulla oli nämä, sillä Pariisissa tuli käveltyä paljon. Milla muuten jakoi hetki sitten vinkin valkoisten tennareiden puhtaana pitämiseen ja itsekin aion käydä hakemassa kyseisen aineen, kun omat lenkkarit ottavat tarpeeksi hittiä.

Käsirasvan nappasin mukaan lohdutukseksi & Other Storiesilta, sillä löysin kyseisestä kaupasta vaikka mitä ihanaa, mutta valitettavasti shoppailubudjetti oli jo tuhlattu veskaan.

P1012324


P1012313
Täydellistä oliivinvihreää bomberia oon metsästänyt kissojen ja koirien kanssa pitkin kevättä, mutta yhtäkään täydellistä ei ollut tullut vastaan ennen tätä Mangon yksilöä. Juuri täydellinen väri ja silkkinen materiaali takaavat sen, ettei bomber ole liian raffi, vaan oikeastaan enemmän jopa klassinen. Tykkään tästä kovasti, mutta nyt himoitsen jo mustaa yksilöä tämän kaveriksi, paha...

P1012318
Tällainen laukkumuisto siis Pariisista tällä kertaa! Muistan edelleen mitä ostin viiden vuoden takaiselta Pariisin reissultani silloisen poikaystäväni kanssa ja ne ostokset kuvaavat silloista elämänvaihettani täydellisesti. Tämän laukun ja sen ostohetken tulen myös varmasti muistamaan ikuisesti - täydellinen blogityttöjen reissu tuohon paitsi romantiikan, myös muodin pääkaupunkiin ja eka kerta Pariisin muotiviikoilla, jestas.. Kaiken lisäksi laukku olkoon oma kandilahjani itseltä itselleni, olen sen todella ansainnut tämän kevään jälkeen :)

4 kommenttia:

 1. Varmasti monikäyttöinen ja pitkäikäinen hankinta! Pitäähän sitä nyt itseään muistaa aina välillä palkita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon niin! Hih, ihan totta! ;P

   Poista
 2. Hieno kandilahja! Ei varmasti mennyt ostos pieleen tai hukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös, pakko palkita itsensä tästä koko kevään aherruksesta ;D

   Poista