14. huhtikuuta 2016

valokuvaprojekti ja vähän muistakin projekteista

Mua pyydettiin hetki sitten ottamaan valokuvia eräisiin häihin. Tai tarkemmin sanottuna niihin aamun odottavaisiin tunteihin, kun morsian ja kaasot valmistautuivat suureen päivään. Olin pari kertaa aiemmin käynyt kuvailemassa kavereiden ja tuttujen lapsia, mutta tällaista en ollut tehnyt koskaan, eikä morsian ollut mulle entuudestaan tuttu. Varmistelin montaa kertaa, että ootko nyt ihan varma, että haluat jättää tällaisten tärkeiden hetkien ikuistamisen mun harteille ja että mä en sitten tosiaankaan ole mikään ammattikuvaaja ja ja ja.. Mutta eilen sain huokaista helpotuksesta, kun morsian piti lopputuloksesta ja oli tyytyväinen kuviin.

P1012918
Vaikka tunsin melko isoja paineita tuosta roolista, aamupäivä meni tosi kivasti ja oli ihan mielettömän ihanaa osallistua tavallaan ulkopuolisen silmin tuohon hetkeen. Sitä tunteiden (ja sähellyksen :D) määrää, mitä tuohon aamuun mahtuu. Oli kunnia saada olla mukana ikuistamassa hääkampauksen tekoa, häämekon nappien napittamista, skumppalasien kilistelyä sekä jännityksen ja onnen kyyneleitä. Vaikken tosiaan alun perin tuntenut morsianta ollenkaan, mullakin oli itkussa pidättelemistä, kun porukka pakkautui autoihin ja seurue lähti kohti kirkkoa jännittyneissä fiiliksissä.

P1012921

Oli todella ihanaa päästä tutustumaan herttaiseen Emmaan, joka on lahjakas kakkutaiteilija ja leivontakirjojen kirjoittaja. Emman kanssa eilen kahvilla istuessamme puhuimme ihan kaikesta muustakin kuin näistä hääkuvista ja inspiroiduin kovasti Emman tarinasta. Diplomi-insinööri, joka teki intohimostaan itselleen ammatin.

P1012925
Tämän valokuvakeikan lisäksi mulla on ollut pitkin kevättä pieniä projekteja meneillään kaiken muun kiireen keskellä. Ne pitävät mut jotenkin elossa. Olen maalaillut ensimmäistä ihka oikeaa multa tilattua taulua ja suunnitellut yhteistyössä erään graafikon kanssa itselleni omia käyntikortteja (tästä lisää myöhemmin, mutta tulevista käyntikorteistakin löytyvä uusi logo löytyy nyt myös banneristani..). Lisäksi meillä on yhden kaverini kanssa alkanut kytemään mielessä eräs vähän isompikin projekti, joka on ollut itselläni haaveena jo kauan. Nyt Emman kanssa juteltuamme tajusin, ettei unelmien kanssa kannata jäädä odottelemaan. Siksi toivonkin, että pääsisin nopeammin kuin luulinkaan paljastamaan teille tulevia suunnitelmiamme tuon projektin suhteen.

Niin kuin oon ennenkin toitottanut (sekä itselleni että teille), muistakaa ympäröidä itsenne inspiroivilla ja kannustavilla ihmisillä. Silloin niiden unelmienkin tavoitteleminen on paljon helmpompaa.

2 kommenttia:

  1. Sä oot kyllä ehtiväinen tyyppi. Ihailen sitä että tunnut koko ajan puuhaavan kaikkea ja vaikutat tosi energiseltä ja aikaansaavalta. :) Pidin kovasti kun teit silloin kerran sellaisen päivä kanssani-postauksen, sellaisia olisi kiva saada lisää ja kurkistaa taas arkeesi. Vaikka snäpissäkin sellainen voisi olla mukava, jos et blogissa halua tehdä. Tykkään snäpeistäsi, ne ovat hauskoja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos, olen kyllä vähän sellainen, että tykkään kun on paljon meneillään, vaikka välillä se raja tulee vastaan täälläkin :D Ja hei kiva postausidea, ainakin snäppiin voisin jossain vaiheessa toteuttaa, tai miksei blogiinkin uudelleen! :)

      Poista