29. kesäkuuta 2016

vaatteita ja meet&greet relovessa

Nyt kaikki kierrätetyn muodin ystävät kuulolle! Olen pähkäillyt jo hyvän tovin niin yksin, kuin yhdessä bloggaajatovereideni kanssa, että minne ihmeeseen sitä tätä nykyä voisi viedä myyntiin niitä itselle vähälle käytölle jääneitä vaate- ja asusteaarteita. Olen aiemmin myynyt todella hyvällä menestyksellä Huuto.netissä, mutta ilmoitusten teossa ja postittelussa on oma hommansa. Niinpä päädyimmekin monen mutkan kautta tällä kertaa myymään vaatteitamme aivan uuteen Relove-nimiseen kivijalkaputiikkiin yhdessä Eveliinan (Livin up a notch), Eveliinan (Eveliina Eleonora) ja Emmin (Me Time) kanssa!

thumb_P1018816_1024
Relove on melko tuore paikka aivan Töölöntorin kupeessa (Sandelsinkatu 6) ja siellä yhdistyy tyylikkäällä tavalla sekä kirpputori, sisustus- ja lifestyleputiikki, että kahvila. Ihan mistä tahansa "kirppiksestä" ei kuitenkaan ole kyse, sillä Relovessa tuotteet on esillä kivasti ja tarjolla oli todella laadukkaan oloista tavaraa. Reloven takana on kaksi upeaa naista, Noora ja Reetta, ja he lähtivät iloksemme mukaan yhteistyöhön kanssamme.

thumb_P1018800_1024


thumb_P1018813_1024

Nyt siis kuulolle kaikki siitä, mitä kivaa me ollaankaan teille järjestetty! Ensinnäkin, meillä kaikilla tulee olemaan omat myyntirekit Relovessa 1.-8.7. välisenä aikana. Tuolloin kannattaa siis piipahtaa ihmettelemässä Reloven tyylikästä konseptia ja penkomassa meidän rekkejä (rekit sijaitsee heti myymälän alussa, paikat 34-38).

Mutta, jos vain aika natsaa, ihan eniten suosittelen tulemaan paikan päälle ensi viikon maanantaina 4.7. klo 16-18 välillä, sillä silloin me kaikki neljä ollaan paikan päällä höpöttelemässä teidän kanssa ja vaikka esittelemässä rekeiltämme löytyviä vaatteita, jos vaan niin haluatte! Tuolloin maanantaina on muutenkin kaikkea huippua tarjolla: smoothieita nopeimmille, sekä mahtavat arvontapalkinnot kahdelle (toiselle viikon myyntipaikka Relovessa & toiselle sisustusesinepalkinto).

thumb_P1018782_1024

thumb_P1018786_1024
Tulkaa siis ensi maanantaina paikalle höpöttelemään meidän kanssa ja tutustumaan Reloveen, jooko?! Muutamiin teistä lukijoista olen ilokseni saanut törmätä milloin missäkin ja olisi ihan mahtavaa nähdä kasvotusten vielä useampia teistä! Joka kerta kun kuulen jotain kautta, että jonkun kaveri/mummo/äiti/naapurin kalakaveri lukee blogiani, tulen superiloiseksi. Olen myös tullut superiloiseksi sinusta joka tulit kerran juttelemaan mulle baarin vessassa ja kerroit lukevasi blogiani ja sinusta, joka vaatekaupassa nykäisit mua hihasta ja kerroit blogini olevan lempparisi. Olisikin siis ihan mahtavaa tavata lisääkin teitä, tiedän että siellä ruutujen takana on ihan huipputyyppejä!

thumb_P1018819_1024

thumb_P1018824_1024
Myyntiin tulevista jutuista sitten.. Olen karsinut vaatekaappiani ankaralla kädellä ja vaikka moni vaate olisi edelleen kiva, koen tyylini muuttuneen melko paljon viime vuosina. Kiertoon siis lähtee paljon rakkaita, mutta aivan liian vähälle käytölle jääneitä aarteita johonkin parempaan kotiin.

thumb_P1018788_1024

thumb_P1018792_1024
Mikäli vain ennätän, ajattelin vielä huomenna torstaina laittaa teille Snapchattiin (olen siellä nimimerkillä lilli.sofia) näkyville parhaita paloja tuotteista, joita on perjantaina tulossa myyntiin. Rekeille päätyy kuitenkin ainakin ihania mekkoja ja hameita (kermanvärinen pitsimekko, vaaleankeltainen kotelomekko, musta maxihame, raidallinen a-linjainen hame), Max&Co:n vaalea trenssi ja Zaran vaalea viittatakki, By Malene Birgerin raidallinen huivi,  Burberryn ja Daksin huivit sekä By Malene Birgerin ja Tory Burchin siistit puserot. Melkein kaikki vaatteet ovat kooltaan XS-S.

thumb_P1018797_1024

thumb_P1018785_1024
Nähdään siis toivottavasti ensi maanantaina 4.7. klo 16-18 välillä Relovessa, tai mikäli et silloin pääse, käy penkomassa meidän rekkejä muina päivinä viikon ajan, alkaen tänä perjantaina!

thumb_P1018809_1024

postaus toteutettu yhteistyössä Reloven kanssa

2 kommenttia:

  1. Aww tulinpas iloiseksi kun mainitsit minut tässä postauksessa :) Edelleen blogiasi lueskelen ja yritän päästä Reloveen ensi maanantaina, ois huippua nähdä ja päästä rupattelemaan vähän erilaisessa ympäristössä kun baarin vessassa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, mahtavaa ja kivaa kun kommentoit!! :) Ja ihana kuulla että vielä roikut siellä langoilla, vaikka postaustahti ei ole tässä viimeaikoina päätä huimannut :D Toivottavasti törmätään joskus jossain! :) <3

      Poista