13. heinäkuuta 2016

joka tilanteen hame & kesäkuulumisia

Rasti seinään, meikä sai postauksen aikaiseksi!! Haha, kesä on taas vähän vienyt mimmin mukanaan, eikä koneella ole paljon tullut istuttua. Bloglovinissa on melkein 500 postausta lukematta (!?), kotona järkyttävä pyykkivuori ja maksoin tänään erään laskun yli viikon myöhässä eräpäivästä, koska en vaan ollut aiemmin kerennyt tai muistanut istua koneelle sitä maksamaan (mulle ei koskaan käy tällaista, vaan olen laskujen suhteen erittäin jämpti). Mutta, vastapainona kaikelle tälle olen taas onnistunut keräämään talteen kesämuistoja, joita ei voi korvata mikään. 

P6288717



Menneisiin kesäviikkoihin on mahtunut muun muassa seuraavaa:

 - ihan järkyttävä määrä töitä (hello 12 päivän työputket ja 12 tunnin työpäivät), mutta niin kivoja sellaisia, ettei niitä usein edes työksi voi kutsua, vaan enemmänkin hauskanpidoksi. Bonarina tietty se, että töitä saa tehdä parhaiden kavereiden kanssa, kaksi kärpästä siis yhdellä iskulla! ;)

- kesän to do -listan yliviivailua; terdeillä hengailu check, Helsingin jäätelötehtaan jäätelöt check, Suomenlinnan piknik check, Lammassaari, iltakävelyt Kaivarissa, talviturkin heittäminen.. check, check, check.. Pieniä juttuja, joilla on kuitenkin kaikkein isoin merkitys.

- juhannuksen juhlimista superilla duuniporukalla mökillä..

- kesän ja elämän ja kaiken muunkin juhlimista heti seuraavana viikonloppuna toisella mökillä..

- Ruisrockrockrock rokkailut = best best 

P6288774
Vähän haipakkaa siis on ollut ja kotona on käyty oikeastaan vain kääntymässä. Laskeskelin tuossa, että olen viimeisen kymmenen päivän aikana nukkunut erinäisten reissujen takia kaksi yötä kotona ja huomenna laukut pitää taas pakata seuraavaa reissua varten. Mutta tällaista tää kesä on, eletään täysillä, jotta jaksaa sitten taas talvella. Ja silloin kerkeää ehkä nukkumaankin, kesä on siihen ihan liian lyhyt. Vaikka toisaalta yritän kyllä tässä juuri metsästää jostain jotain kesämökkiä, johon voisin paeta edes yhdeksi viikonlopuksi ihan vain nukkumaan päikkäreitä, uimaan ja saunomaan. I need that so badly..

P6288727

P6288776
Mutta, näiden kesähöpöttelyiden jälkeen itse siihen asiaan, eli postauksen asuun. Ostin kyseisen hameen alkukesästä Zarasta ja se on sen jälkeen ollut päälläni about joka toinen päivä. Lenkkareiden kanssa, ballerinojen kanssa, korkkareiden kanssa, nahkatakin kanssa, siistin topin kanssa, kaiken kanssa. Se sopii ihan kaikkeen ja joka tilanteeseen. Niin fancympaan illanviettoon kuin ihan perus arkipäiväänkin kaupungilla. Luv it.

P6288714

hame zara, t-paita samsøe & samsøe (vastaava t-paita täällä), takki mango, 
laukku céline, ballerinat geox (vastaavat ballerinat täällä), aurinkolasit ray-ban

P6288779
Pukeutumisinspiraatio tuntuu tällä hetkellä olevan kyllä ihan huipussaan ja vaikka pyörittelen samantapaisia asuja päälläni päivästä toiseen, en kyllästy niihin ollenkaan ja melkein joka päivä vaatteissa on todella hyvä olla. Vaatekaappini on pienempi kuin aikoihin, mutta huomaan, etten tarvitse kuin ne muutamat sen hetken lempijutut ja niillä pötkitään jo pitkälle.

P6288768
Loppuun haluan vielä kiittää kaikkia ketkä kävitte tyhjetämässä rekkiäni Relovessa! Mulle jäi kotiinkannettavaksi vain muutama hassu vaate ja vastavuoroisesti aika kiva summa rahaa, jonka aion käyttää johonkin spessuun vaate- tai asustehankintaan, ehkäpä syksyllä Tukholmassa. Kiitos siis teille, että annoitte vaatteilleni uuden kodin. Tuntuu hassulta sanoa näin vaatteista, mutta moniin niistä liittyi paljon muistoja. Ne eivät kuitenkaan enää olleet mua ja nyt voin ostaa niistä saaduilla rahoilla jotain uutta kivaa. Relovesta muuten jäi oikein hyvä kuva, sinne aion viedä vaatteitani joskus uudelleenkin myyntiin. Suosittelen siis sitä lämpimästi kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Olen kovin säntillinen siivooja, mutta kesä ja työt ovat vieneet mennessään enkä ole ehtinyt siivota kolmeen viikkoon. Eipä sitä toisaalta ole tullut kotona oltuakaan. Hups. Eli I feel you! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhaha, kuulostaa tutulta! :D No, kerkeäähän sitä sitten syksylläkin taas! ;)

   Poista
 2. Voi miten kaunis Lilli! :) Tosi kiva asu ja tuo hame toden totta näyttää sopivan kaikkeen. Oon tällä hetkellä jonkinasteisessa shoppailukiellossa (virallista lakkoa en itselleni ole asettanut, muuten rikkoisin sen heti), joten vekkihame on tälle kesää jäänyt ostamatta. Vaatekaapin paljous ahdistaa ja itsekin pidin juuri kirpputoria ja mukava summa säästökassaan sieltä tulikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Linda!<3 Sama, vaatekaapin paljous on ahdistanut, mutta onneksi sain myytyä melkein kaiken ylimääräisen pois hetki sitten Relovessa, nyt tuntuu taas että on helpompi hengittää! :D

   Poista