16. elokuuta 2016

kesän viimeisiä hetkiä

Muutama kesäasu on vielä takataskussa ja tässä toinen niistä. Päästiin meidän parin viikon takaisella mökkireissulla kuvailemaan ihaniin ja erilaisiin maalaismaisemiin ja näissä käytettiin hyödyksi vanhaa hylättyä aittaa ja illan kultaista tuntia.

P8020247
Maailman rennoin ja helpoin kesämekko päällä, hiukset kuivuneet itsestään uimisen jälkeen siihen kuosiin missä ovat ja naamassa muutama pisara meikkiä, niin ihanaa. Olen taas laiskistunut entisestään kesän aikana kaikenlaisessa puunaamisessa, ehkä syksyn tullen on taas aika skarpata vähän.. 

P8020309

P8020262

mekko mango, kengät birkenstock, korikassi lainassa mökiltä

P8020320
Viime päivinä olen yrittänyt tehokkaasti nähdä kaikkia kavereitani ennen lähtöä ja parhaimmillaan olen sopinut samalle päivälle kolmet eri treffit. Vaikka olenkin poissa vain muutamia kuukausia ja Tukholmaan on lyhyt matka, tuntuu silti jotenkin tärkeältä, että kerkeää vielä näkemään kaikkia ennen lähtöä.

P8020312
Viimeinen viikko Suomessa tuntuu tosi haikealta ja vaikealta, vaikka odotankin lähtöä innolla. Joka päivä joku täytyy hyvästellä, kasseja pakkaillaan, tavaroita kuljetellaan paikasta toiseen ja viimeiset käytännönasiat odottavat hoitajaansa. Viimeistään viime viikonloppuna ollut Flow sai aikaan myös syksyfiiliksen, sama ilmiö, joka toistuu joka vuosi. Flown jälkeen ilmat muuttuvat kylmemmiksi, illat hämärämmiksi ja ilmassa on jo sellainen ihan erilainen tuoksu. Flow oli kuitenkin jälleen ihana, kaksi päivää kavereita, aurinkoa (vaikka luvattiin sadetta, mutta eihän Flowssa koskaan sada), hyvää fiilistä ja liian monta tuhlattua euroa ruokaan ja viiniin.

P8020239

P8020277

kuvat: Essi / Essie's

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia olette saaneet! :) Tuota mekkoa mietin itsekin pitkään kesän, mutta lopulta jätin nettikaupan sivuille, höh. Näyttää sinulla niin ihanalta, olisi pitänyt ostaa. Ensi kesän ostonlistalla sitten! :)
  Voi, kirjoitat niin ihanasti! Kesäsi kuulostaa kovin onnelliselta. Olen seurannut sitä myös Snäpissä ja pakkoa sanoa, että olet yksi lempiSnäppääjistäni. Niin aitoja ja hauskoja hetkiä, että nauran usein itsekin :D
  Liian harvoin kommentoin, mutta aina kyllä luen postauksen, katson ig-kuvat ja nauran snäpeille. Olet mahtava tyyppi!
  Ihania viimeisiä hetkiä koto-Suomessa ja mahtavaa tulevaa vaihtoa! Positiivisen asenteesi kanssa vaihdosta ei voi tulla kuin ikimuistoinen! :)
  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Johanna! :) Mä ostin mekon Mangon aleista, se on kyllä tosi helppo ja mukava kesävaate.. Kannattaa katsoa josko sitä löytyisi jossain vaiheessa Mango Outletin puolelta :) Ja siis, ihan mieletöntä kuulla, kiitos paljon ihanista sanoistasi, nämä merkkaa mulle oikeasti tosi paljon!! Snäpissä sitä tuo itsestään niin paljon enemmän esille, joten ihanaa että sanot noin. Kiitos sulle kommentista ja mukavaa syksyä!<3

   Poista
 2. Voi Lilli oot niin nätti! Ihania kuvia, mieletön kesäfiilis <3 Kaikkea ihanaa sulle Tukholmaan, nauti ihan täysiä! Vaikka sen sä kyllä osaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Eve, kiitos!<3 Nautin varmasti :))

   Poista
 3. Piti kommentoida tähän jo aikaisemmin, mutta puhelin ei suostunut yhteistyöhön :D Ihana asu, kuvat ja toi mekko! <3 Jään innolla seuraamaan sun vaihtokuvioita, muista snäpätä usein ;) Ihanaa vaihtoaikaa, nauti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, puhelimella kommentointi on rasittavaa :D Kiitos paljon Emmi!<3 Mä yritän snäppää paljon hahah! ;D Nautin, varmasti :))

   Poista