5. elokuuta 2016

mustaa mustalla

Kesän käytetyin väri: musta. Hups. Tässä siis kesäasu viimeisen päälle. Mekko on mun uusi lempivaate. Ostin sen Mikkelin H&M:stä ja tein sieltä muitakin löytöjä. En ole jaksanut shoppailla Helsingissä pitkiin aikoihin. Jotenkin koot on aina joka paikasta loppu ja tavarakasojen penkominen ei innosta. Olen käyttänyt mekkoa niin mustan nahkatakin, vihreän bombertakin kuin vaalean pitkän mokkanahkaliivinkin kanssa. Pukeuduin siihen niin Ruisrockissa kuin Pori Jazzeillakin, rakastan tällaisia monikäyttöisiä vaatteita!

P7128889


P7128845
Mustat Converset ostin noin kuukausi sitten ja ne ovat Birckenstockien lisäksi olleet kesän käytetyimmät kengät. Kesän suosikkiasuste on ollut musta lempparihattu, joka koki jo yhden katoamisepisodin, mutta onneksi samaa viime kesän mallia löytyi Stockalta vielä alennuksesta, elämä pelastettu..

P7128911


P7128827

mekko h&m (vastaava mekko täällä & täällä), takki mango, kengät converse
hattu pieces, kello daniel wellington, korut balilta ja etsystä

P7128894

Otettiin nämä kuvat Essin kanssa hieman erityylisessä paikassa kuin yleensä, välillä on kiva kokeilla jotain uutta ja tausta sopi tällaiseen asuun mielestäni hyvin. Päivä oli niin tuulinen, että meinattiin jättää homma ensin kesken, koska hiukset oli koko ajan suussa ja mekko lepatti minne sattuu. Lopulta tykkäsin kuitenkin kuvien fiiliksestä ja tuuli toikin kivaa eloa kuviin. En muuten tiedä yhtään mitä teen syksyllä, kun lähden Tukholmaan, kuka hitto mun asuja kuvaa siellä..?

P7128856
Syksystä ja Tukholmasta puheenollen, lähtö on jo ihan nurkan takana.. En voi uskoa miten nopeasti tää kesä on mennyt, enkä ole kerennyt ajattelemaan vaihtoa yhtään! Telttaretkellä pari viikkoa sitten, kun ei ollut muuta kuin aikaa ajatella, se iski. Kuukauden päästä mun arki tulee muuttumaan ihan täysin ja asun Tukholmassa, yhdessä mun lempikaupungissa. Samalla odotan koko hommaa, samalla en haluaisi yhtään, että kesä on ohi. Ajattelin kirjoitella lähtöfiiliksistä vielä myöhemmin erikseen..


postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia: