5. syyskuuta 2016

blogin "uudet" vaatteet

Syksyllä on aika siivota vaatekaappeja, urheilla taas säännöllisemmin ja muutenkin aloittaa puhtaalta pöydältä. Niinpä, kun mulla on pitkästä aikaa elämässä taas vähän enemmän aikaa, laitoin vähän hösseliksi täällä bloginkin puolella ja olen tehnyt vähän muutoksia blogini ulkoasuun. Tai sinänsähän juurikaan mikään ei edes muuttunut, tykkäsin edelleen hyvin harmonisesta ja yksinkertaisesta blogini ulkoasusta, mutta beiget tehostevärit vaihtuivat näin syksyn myötä mustaan. Jotenkin kokonaisuus vaikuttaa nyt mielestäni edelleen sopivan yksinkertaiselta, mutta kuitenkin hieman ryhdikkäämmältä ja tyylikkäämmältä kuin aiempi versio. Makea Designin mulle suunnittelema logo sai pysyä paikallaan, sillä pidän siitä edelleen kovasti, mutta sen sijaan profiilikuva vaihtui uuteen. Myös Instagram-kuvista näkyy nyt hieman useampi sivupalkissa.

Yksi uudistus löytyy myös niinkin pienen asian, kuin tuon 'f'-nappulan takaa. Sain nimittäin vihdoin aikaiseksi tuotua blogini tälle vuosituhannelle ja tehtyä sille ikioman Facebook-sivun! Olen ollut todella laiska tämän asian suhteen, sillä olen itse vähän huono käyttämään Facebookia, enkä ole sitä kautta itse koskaan lukenut blogeja. Nyt blogiani voi kuitenkin seurata sielläkin ja saada uusimmat postaukset heti tuoreeltaan omaan feediin. Facebookiin voisin myös yrittää päivitellä muitakin pienempiä juttuja, joita ei välttämättä blogiin tulisi jaettua. Pysykäähän siis kuulolla sielläkin!

profiili Huomaan kyllä niin selkeästi, että innostus blogiin menee itselläni aikamoisissa sykleissä. Jos oma elämä on kiireistä ja täynnä ohjelmaa, blogi jää heti hieman jalkoihin. En halua ottaa sen tekemisestä liian suurta stressiä, vaan sen on tarkoitus olla niin teille kuin itsellenikin hyvän mielen paikka. Kun taas arki ja aikataulut antaa enemmän myötä, on pääkin täynnä inspiraatioita ja ideoita, ja postauksia olisi jonoksi asti. Tiesinkin tämän vaihtarielämän olevan blogin suhteen melko "hyvää aikaa", koska täällä Ruotsissa mulla ei ole niin paljon velvollisuuksia ja kaikenlaisia kissanristiäisiä, kuin mitä Suomessa. Vaikka aikatauluttomuus ja jossain mielessä vähän liiankin rento elämä on saanut mut jo muutaman kerran halkomaan hiuksia (mitä mä teen tällä kaikella ajalla?!?), onhan tämä nyt aika kivaakin! Kerkeää inspiroitumaan jutuista, ottamaan omaa aikaa ja pohtimaan asioita. Yritän siis nauttia nyt, kun siihen kerrankin on mahdollisuus. Kuukauden päästä mulla alkaa koulussa hieman kiireisempi vaihe, eli voi olla, että silloin jo itken näiden löysien aikataulujen perään..

Mutta, tosiaan, kiitos kun olette ja käytte, pysytte mukana mun jutuissa. Ei tätä ihan yksin haluaisi tehdä.. Tässä vielä kertauksena kaikki kanavat, joiden kautta voitte blogiani seurata:

Snapchat lilli.sofia

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva uusi ulkoasu, tykkään mustasta väristä, vaikka beigekin oli hyvä. Mustat viivat sitoo hyvin kokonaisuuksia yhteen. Simppeliä ja tyylikästä! :) Blogisi on suosikkini, vaikka harvoin kommentoin, niin aitoja juttuja ja vaikutat supertyypiltä. Jatka samaan malliin.

  - Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia paljon, mahtavaa että tykkäät, niin mäkin! :) Ja ihana kuulla, yritän jatkaa, kiitos kun pysyt mukana<3 Mukavaa syksyä sulle Lotta!

   Poista
 2. Onpa kivan näköistä! Ei sillä, että vanhassa olisi ollut jotain vikaa, mutta uusi ilme piristää aina. ;)
  Ihanaa, että sinäkin olet nyt FB:ssä. Mennyt välillä uudet postaukset ohi, kun monia blogeja tulee seurattua FB:n kautta. Nyt ei enää mene!
  Kivaa viikkoa! :)

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja haha, ihan samaa mieltä!! :) Ja hei kiva kuulla että tuo FB oli oikeastikin hyvä juttu, ajattelin, että hyödyttääkö se oikeasti ketään ja itselle vain yksi päivityskanava lisää. Mutta mahtavaa kuulla, jos nyt ei mene enää postauksia ohi! ;) Kivaa viikkoa sinnekin Johanna<3

   Poista
 3. Kivannäköinen uusi ulkoasu! :) Ja blogisi on mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos superisti, Sandra! :) Ihana kuulla!<3

   Poista