16. syyskuuta 2016

lemppari instagram-tilit ja good vibes only

Ajattelin kirjoittaa hieman erilaisen version blogeissa pyörineestä "5 x Favorite Instagram Accounts" -tyylisestä postauksesta. Niin blogien kuin Instagram-tilienkin kohdalla itselläni pätee oikeastaan sama sääntö, osaa blogeista ja Instatileistä seuraan vain niiden kauniiden kuvien takia, osaa sekä kauniiden kuvien, kuin myös itse sisällön takia. Välillä on kivaa vain selailla kauniita ja harmonisia kuvia ajattelematta sen tarkemmin mitään syvällisempää, mutta tämä pelkästään ei itselleni riitä. Omalta lukulistaltani löytyy näiden kauniiden muotilehtimäisten blogien lisäksi myös blogeja, joiden kirjoittajat osaavat käyttää näppäimistöään aivan erityisen upeasti hyödykseen. Vangita riveille tunnetta, saada lukijan ajattelemaan, pohtimaan, miettimään eri näkökulmia. Kauniiden kuvien ja "tänään kävin paikassa X aamiaisella ja tilasin superihanan smoothiebowlin"-tyyppisten tekstien lisäksi kaipaan sitä, että blogi voi saada mut nauramaan maha kippurassa tai pohtimaan omaa elämääni kriittisesti, sekä sitä, että voin uppoutua nojatuolimatkalle johonkin itselleni tuntemattomaan paikkaan. Tätä samaa vaihtelua kaipaan myös seuraamiltani Instagram-tileiltä ja siksi ajattelinkin nostaa esiin muutaman suosikkitilini Instagramista. Nämä kyseiset tilit ovat täynnä tunnetta, hyvää energiaa, käsinkosketeltavia fiiliksiä ja seikkailuita.

Tässä siis satunnaisessa järjestyksessä kuusi lemppariani Instagramin good vibes only -osastolta, olkaapa hyvät: 

@hilvees & @eljackson - Jokainen varmaan tietää tämän kyseisen norjalais-suomalaisen, lähes Instajulkkiksiksi nousseen pariskunnan, joiden tilit ovat täynnä upeita reissukuvia ympäri maailmaa. Valkoisia hiekkarantoja, henkeäsalpaavan kaunista Norjan vuoristoa ja telttaöitä keskellä ei mitään. Tekstit on pidetty lyhyinä ja ytimekkäinä, mutta seikkailufiilis ja elämästä nauttiminen välittyy kuvien kautta.

Näyttökuva 2016-09-14 kello 18.31.31
@annalaulumaa - Löysin tämän tilin vasta hetki sitten ja mun oli aivan pakko jättää kyseiselle mimmille kommenttia siitä, miten hyvä mieli mulle hänen kuviaan selailtua jäi. Tili on täynnä upeasti tallennettuja hetkiä latotansseista, roadtripeiltä ja metsäretkiltä. Hymyjä, seikkailufiilistä ja mieletöntä energiaa"Aaahhh ollu elämäni viikot ja viimepäivät päälimmäisenä.. Eläkää ja rakastakaa ja uskaltakaa tyypit! Elämä on niin hieno juttu ja tarjoaa sulle vaikka mitä ihmeellistä kun oot auki sille ja annat sen tapahtua." No sepä.

Näyttökuva 2016-09-14 kello 18.35.53
@pikkueeva - Leveitä hymyjä, nokkelia ja hauskoja kuvatekstejä sekä aitoa elämänmakua. "Elinikäisellä positiivisten juttujen löytöretkellä", kirjoittaa Eeva profiilissaan, eikä sitä voi muuta kuin uskoa. Jotenkin ihan mielettömän positiivinen meininki ja sellainen elämästä nauttimisen taito. Respect, isosti.

Näyttökuva 2016-09-14 kello 18.35.33

@lesparisiennesdumonde - kyseinen tili on jonkun pitämä inspiraatiotili, joka sisältää muualta lainattuja kuvia ja quoteja. Kuvat ovat yleensä niin kauniita, että saatan tuijottaa niitä pidempäänkin, ja tekstit.. No ne ovat sellaisia, että luen ne yleensä kahdesti, välillä kolmesti. Vai mitä sanotte tästä: "You have only seen yourself two times: Taking a picture and looking at the image and staring in the mirror looking your reflection. You don't get to see the way your eyes light up when you talk about something you love. And you never see how beautiful you look when you really smile. It's really kinda sad that you've never actually seen yourself. But I can promise you I will be here every day to tell you what I see". Tai tästä: "An amazing things happens when you get honest with yourself and start doing what you love, what makes you happy. You stop wishing for the weekend. You stop merely looking forward to special events. You begin to live in each moment and you start feeling like a human being. You just ride the wave that is life, and a whole new perspective is born". Ja no, yksi vielä, koska ihana: "I want someone who will sit on a rooftop with me at 2 in the morning and will tell me their favourite songs and their family problems and how they think the earth is made". Tekstit ovat usein samaan aikaan ihania, mutta välillä vähän surullisiakin. Tai ehkä enemmänkin haikeita. Laittakaa tämä tili seurantaan, lupaan että pysähdyt joskus kesken scrollailun johonkin kuvaan esimerkiksi ruuhkabussissa ja ajattelet, että vau.

Näyttökuva 2016-09-14 kello 18.32.23
@laurarosilla - Hyvinvointijuttuja ja tajuttoman harmonisia sekä kauniita kuvia. Jotenkin sellaista hyvää mieltä ja arjen ihanuutta. Tsemppiä parempaan elämään, liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon. Kuitenkaan olematta yhtään liian tuputtamista - välillä on ihan okei syödä pussillinen irtokarkkeja, jos elämä potkii päähän. "Whatever you're dealing with - exciting, depressing, confusing, amazing or sad things - in your life right now - remember to breathe. Inhale...exhale...".

Näyttökuva 2016-09-15 kello 23.00.42
@veerabianca - Matkabloggaaja ja sosiaalisen median monitaituri, jonka tili on täynnä toinen toistaan upeampia matkakuvia. Kyseisen tilin kuvia katsoessa mut valtaa mieletön yolo-olo ja tuntuu, että voisin tuosta noin vain klikata itselleni lennon jonnekin maailman ääriin. Veeralla on myös jotenkin mieletön asenne elämään, sellainen, että kaikki on mahdollista. Teksteistä saa usein myös tsemppiä omaan elämään. "The world we do business in has rapidly changed in the last years. But instead of fearing and resenting it, find a way to embrace the opportunities it can bring. Build your personal brand. Market your talent and passion. Network. Today, there are far more chances than ever before to build a career and to create a life that looks and feels exactly like you".

Näyttökuva 2016-09-15 kello 23.03.44

Semmoisia! Menkää, klikatkaa seurantaan ja inspiroitukaa! :)

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus, pitääpä seurata muutamaa noista !! Tälläistä vois kehitellä itsekin omaan blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita ehdottomasti, kaikki!<3 Joo, olis kivaa nähdä muidenkin suosikkeja! :)

   Poista
 2. Kiitos vinkeistä! :)

  Viikonloput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva jos löytyi uutta seurattavaa :) Kivaa uutta viikkoa sinne!

   Poista