19. syyskuuta 2016

skandimerkit alekoodilla

Skandimerkit tuntuu olevan tällä hetkellä kovassa huudossa, eikä ihme, monilta niistä löytyy käytännöllisiä ja laadukkaita perusvaatteita arkeen. Ajattelinkin vinkata teille parhaillaan menossa olevasta Zalandon kampanjasta, jossa valikoiduista skandimerkeistä saa -20% alen. Merkeistä muun muassa Samsøe & Samsøe, Wood Wood, Selected Femme, Dr. Denim, Vagabond ja Twist & Tango kuuluvat alen piiriin. Kaikki kampanjatuotteet löytyy täältä.

skandiale

takki  /  toppi  /  neulemekko  /  nilkkurit  /  farkut  /  nilkkurit  /  
kaulakoru  /  pooloneule  /  lompakko  /  neuletakki  

Kampanja sattui siinäkin mielessä sopivasti, että juurikin monia kyseisten merkkien tuotteita on tullut nyt Tukholmassakin hipelöityä. Omalla syksyn ostoslistallani oli muun muassa mustat nilkkurit ja laadukas harmaa neule, ja vaikka ne Acnen versiot olisivatkin olleet ihania, valitettavasti kuitenkin hieman tyyriitä omaan tämän hetken budjettiini. Onneksi laadusta ei kuitenkaan tarvitse tinkiä ja esimerkiksi Samsøe & Samsøe onkin noussut lyhyen ajan sisään yhdeksi lempimerkeistäni sen edullisten, mutta kuitenkin laadukkaiden tuotteiden ja kivojen leikkausten ansiosta. Omistan merkiltä sekä neuleen, että pari puseroa ja kaikki ovat säilyneet kovasta käytöstä huolimatta erittäin hyvässä kunnossa. Lisäksi ostin juuri kyseiseltä merkiltä uuden, lyhyemmän harmaan neuleen, mutta sitä ei valitettavasti Zalandolla tällä hetkellä ollut.

Syksyn nilkkureiksi puolestaan valitsin kollaasissakin näkyvät Vagabondin mustat nilkkurit, niissä kohtasi niin malli, korko kuin hintakin. Vähän tosin ärsyttää, että olisin saanut ne nyt alella, kun kerkesin ostamaan ne jo kaupasta normaalihinnalla.

Jos siellä on vielä syksyn neule-, kenkä- tai muut ostokset tekemättä, suosittelen kurkkaamaan Zalandon kamppiksen! Koodilla SCANDI2FFI saa tosiaan -20% alennusta valikoiduista tuotteista ja koodi on voimassa 25.9. saakka yli 150 €:n arvoisiin tilauksiin.postaus sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti