28. lokakuuta 2016

kipparihattu & maiharit

Asukuvia parin viikon takaa kun Maria oli täällä käymässä. Odoteltiin aamupalalle pääsyä ja tarjoilija ihmetteli kun sanottiin, että mennään mieluusti ulos odottamaan pöytää. Jonottaminen ja asukuvat yhdellä iskulla, jes!

PA080113
Pakko myöntää, että tää asu meni vähän mun mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta tykkään kokeilla uusia juttuja. Mariakin sanoi, että on huomannut kuinka tyylini on nykyään paljon rouheampi ja rohkeampi kuin ennen, true. Periaatteessa asussa on kaikkia elementtejä joista tykkään, mutta yleensä yhdistän esimerkiksi Dr. Martensini muuten hieman naisellisempaan asuun, vaikkapa hameeseen. Tässä asussa tunsin ne harmaiden farkkujen ja hatun kanssa vähän jo liiaksi.

Rakastan kuitenkin sitä, miten erilaisilla asusteilla voi leikitellä, kun tyyli on muuten yksinkertainen. Tämäkin asu olisi ollut aivan erilainen, jos siihen olisi yhdistänyt vaikkapa korolliset nilkkurit ja erilaisen hatun.

PA080066

PA080076

paita mango (vastaava paita täällä), neule samsøe & samsøe, farkut zara, takki zara,
kengät dr. martens, laukku céline, hattu brixton

PA080146

Neule on uusi suosikkini Samsøe & Samsøelta ja hieman lyhyemmän mallin ansiosta se menee loistavasti korkeavyötäröisten hameiden ja housujen kanssa, mutta tavallisten farkkujen kanssa mitta on hieman liian lyhyt. Yksi vaihtoehto onkin laittaa alle kauluspaita, mikä tuo asuun myös lisää mielenkiintoa.

PA080120

PA080071

kuvat: Maria / Dejiss

postaus sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia:

 1. Ihana Lilli, tuossa asussa on kaikki kohdallaan, bootsit ja lakki ovat tosi makeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marjukka, kiva kuulla! :))

   Poista
 2. Hei, sellainen "mikä on IN Tukholmassa"-postaus tänä syksynä muodin suhteen olisi ihana :) t. Erika p.s. Ihailen tyyliäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postaustoiveesta, kuulostaa hauskalta, tämä siis ehdottomasti toteutukseen! :) Ja ihana kuulla, kiitos <3

   Poista
 3. Hatturakkaus !!!

  Ja pus sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin omaa tilaukseen! ;) Pus takaisin<3

   Poista