9. lokakuuta 2016

turtleneck dress

Syksyisempiä asukuvia Tukholmasta. Enää ei tosin ihan sääret paljaina tarkene, mutta tykkäsin tästä asusta kovasti. Rotsi on jo miljoonaan kertaan nähty lemppari, nyt se tosin taitaa joutua jo talviteloille, koska sen alle ei oikein paksumpia neuleita mahdu. Poolokauluksinen trikoomekko sai tulla täyttämään tummanvihreän värin himoani. Mekko on ihana ja se päällä on jotenkin erityisen naisellinen olo, sillä en yleensä käytä ihan näin vartalonmyötäisiä vaatteita. Juuri vartalonmyötäisyys kuitenkin tuo myös omat haasteensa mekon käyttöön, jos tiedossa olisi ravintolaillallinen, valitsisin ehkä päälleni jotain muuta.. ':D

IMG_3164


IMG_3210
Ranteesta multa löytyy kellon lisäksi kultainen rannekoru, jonka ostin kesän lopussa Sofinah Shopista. Katselin korua jo aivan kesän alussa, mutten silloin raaskinut ostaa sitä. Viimeisenä päivänä  ennen muuttoani Tukholmaan, kesän ollessa ohi, kävelin uudelleen liikkeeseen ja ostin korun itselleni. Valitsin korun, jonka sanoma löytyy sen sisäpuolelta, ikään kuin salaisuutena, jota muut eivät näe. Korun sisällä oleva sanoma oli ja on mulle jotenkin tärkeä, ja nyt se on ollut liimautuneena ranteeseeni melkein jokainen päivä. Koru muistuttaa mua sanomallaan ja olemassaolollaan koko viime kesästä ja kaikesta siitä, mitä siihen kuului. Miten joihinkin esineisiin, varsinkin koruihin, voikin liittyä näin paljon fiiliksiä?!

IMG_3167

mekko gina tricot (vastaava mekko täällä & täällä), takki mango, tennarit converse, laukku céline, 
kello daniel wellington, rannekoru mantra band

IMG_3205


IMG_3115
Nämä kuvat on ottanut ihana Karo, johon olen saanut tutustua nyt täällä Tukholmassa asuessani. Vaikka mulla on mieletön vaihtariporukka, niin välillä sitä kaipaa elämäänsä jotain muutakin, ihan vaikka esimerkiksi sitä, että saa jauhaa sydämensä kyllyydestä asioista suomeksi.

Suomea oon päässyt puhumaan tänäkin viikonloppuna, kun Maria on ollut mun vieraana täällä! Ollaan keretty kuvailemaan asukuvia, fiilistelemään blogijuttuja ja käymään kivoissa kahviloissa. Käytiin jo eilen testaamassa yksi aamiaispaikka ja tänään jatkuu - mitäpä muuta voit olettaa, Mariahan on tunnetusti ehkä maailman suurin aamiaishifistelijä! Nyt siis kohti THE brunssipaikkaa Tukholmassa, näistä myöhemmin luvassa vinkkejä bloginkin puolelle.

IMG_3211

kuvat: Karoliina Rasi


postaus sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti