23. lokakuuta 2016

uudet muodot

Siinä missä vaatekaappini koostui ennen alaosissa lähinnä pillifarkuista ja yläosat olivat pääasiassa tyköistuvia, nyt sen on vallannut täysin uudet muodot. Tämänhetkinen muoti antaa ihanasti tilaa liikkua, tuntuu että kaikki on ok. Pillifarkut on ok, samoin kuin leveälahkeiset farkut ja leveät culottesitkin. Yläosaan voi pukea tiukkaa poolopaitaa tai överimukavan oversized-neuleen. Tämänhetkinen muoti on siis myös todella mukavaa, en tiedä mitään ihanampaa ja helpompaa asua kuin culottesit ja rento neule, mikään ei kiristä tai purista, vaikka istuisit usemman tunnin kirjastolla opiskelemassa. Sen olen kyllä huomannut, että vaikka tämänhetkiset vaatteet ovat supermukavia, eiväthän ne kyllä todellakaan kroppaa samalla tavalla imartele, kuin esimerkiksi tiukat pillifarkut. Senpä takia, välillä kun haluan vähän erilaista boostia asuun, vedän päälle tiukan ribbimekon tai ne pyllystä täydellisesti istuvat farkut, olo on heti aika erilainen kuin näissä väljissä vaatteissa! ;)

Mutta niihin vaatteisiin, keräsin kollaaseihin muutamia ihania juttuja, joiden muotokieli on sellainen, että niitä ei kaapistani olisi ennen löytynyt missään tapauksessa.

uudetmuodot1


korvakorut  /  t-paita  /  nilkkurit  /  hattu  /  villakangastakki  /  laukku  /  
bomber  /  farkut  /  loaferit  /  pusero  /  rannekoru

Leveät culottes-housut, pohkeeseen asti ylettyvät midihameet, mommy-jeansit, laatikkomalliset cropatut yläosat, oversizedneuleet, korkeavyötäröiset alaosat, teräväkärkisemmät kengät, tolppakorot, pitkät takit.. Kaikkia edellämainittuja sitä ennen lähes vieroksui, mutta nyt ne ovat parasta mitä muoti tarjoaa. Vaatteiden uusien muotojen lisäksi vaatteiden mittasuhteista on tullut mielestäni entistä kiinnostavampia. Korkeavyötäröinen alaosa yhdistettynä cropattuun laatikkomalliseen yläosaan, joko neuleeseen tai puseroon. Tai midihame yhdistettynä raskaampiin kenkiin, niin että säärtä näkyy vain hieman välistä. Pitkät takit yhdistettynä mihin vain.

uudetmuodot2

rannekoru  /  neule  /  nilkkurit  /  hame  / pusero  /  

Aika moni kollaasien jutuista jo löytyykin omasta kaapistani, mutta mommy-jeansit talveen sopivammalla tummemmalla värillä olisivat kivat. Samoin kuin tuollaiset varrelliset hieman korkeammat nilkkurit. Ne menisivät niin hyvin sekä farkkujen, culottesien kuin vekatun midihameenkin kanssa.

Osa kollaasin tuotteista on Booztilta, jossa on menossa tämän päivän kampanja, jossa saa kaikesta -20% alennuksen koodilla MSS20! Koodi toimii siis sekä uutuuksiin, että jo alennettuihin tuotteisiin (lukuunottamatta ihan muutamia merkkejä), kun ostat yli 108 eurolla! Eli nyt sunnuntaishoppailemaan, jos jokin tietty juttu on ollut mielessä!


postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia: